Cecilie Hellestveit og Bjørn Godeseth i MIFF Arendal: Foredrag om Israels krigføring

Tirsdag 5. mai kl. 19.00 inviterer MIFF Arendal til åpent møte med foredrag av forsker Cecilie Hellestveit og den norske IDF-soldaten Bjørn Godeseth.

En unik mulighet til å høre den anerkjente seniorforskeren som NRK så ofte bruker, Cecilie Hellestveit og den norske IDF soldaten, Bjørn Godeseth som har vært skarpskytter og fallskjermjeger under Gaza-krigen i 2009.

Hellestveit er seniorrådgiver ved Internasjonal lov og politikk instituttet (ILPI), og ekspert på folkerett og Midtøsten-problematikken. Hun har studert norsk lov, internasjonal rett ved Sorbonne Paris-X og islamsk lov, med særlig vekt på den arabiske og muslimske verden.

Bjørn Godeseth (28) har delt statsborgerskap mellom Norge og Israel. Etter ett år i det norske forsvaret, vervet han seg i det israelske forsvaret (IDF). Han var fallskjermjeger og deltok i krigføringen mot Hamas på Gaza-stripen i 2009.

Møtet er åpent for alle, og det er enkel servering.
Møtet blir avholdt i Filadelfia Kurs- og konferansesenter.
Kontaktperson Anne Helene Lieng, tlf. 400 123 36.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelAndelen jøder som bor i Europa ned fra 57 prosent til 10 prosent
Neste artikkelArvid Bentsen i MIFF Arendal: Israel og folkeretten
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise