Cecilie Hellestveit og Bjørn Godeseth i MIFF Arendal: Foredrag om Israels krigføring

Tirsdag 5. mai kl. 19.00 inviterer MIFF Arendal til åpent møte med foredrag av forsker Cecilie Hellestveit og den norske IDF-soldaten Bjørn Godeseth.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

En unik mulighet til å høre den anerkjente seniorforskeren som NRK så ofte bruker, Cecilie Hellestveit og den norske IDF soldaten, Bjørn Godeseth som har vært skarpskytter og fallskjermjeger under Gaza-krigen i 2009.

Hellestveit er seniorrådgiver ved Internasjonal lov og politikk instituttet (ILPI), og ekspert på folkerett og Midtøsten-problematikken. Hun har studert norsk lov, internasjonal rett ved Sorbonne Paris-X og islamsk lov, med særlig vekt på den arabiske og muslimske verden.

Bjørn Godeseth (28) har delt statsborgerskap mellom Norge og Israel. Etter ett år i det norske forsvaret, vervet han seg i det israelske forsvaret (IDF). Han var fallskjermjeger og deltok i krigføringen mot Hamas på Gaza-stripen i 2009.

Møtet er åpent for alle, og det er enkel servering.
Møtet blir avholdt i Filadelfia Kurs- og konferansesenter.
Kontaktperson Anne Helene Lieng, tlf. 400 123 36.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelAndelen jøder som bor i Europa ned fra 57 prosent til 10 prosent
Neste artikkelArvid Bentsen i MIFF Arendal: Israel og folkeretten
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise