Israelske ungdommer i MIFF Arendal: Israel sett med ungdoms øyne

Torsdag 26. mars kl. 19.000 inviterer MIFF Arendal til åpent møte med foredrag av to israelske ungdommer fra organisasjonen Stand With Us. Ta med tenåringer og unge voksne til et spennende møte!
Guy og Ilana.
Guy og Ilana.
Merk møtelokale utenom det vanlige som MIFF Arendal bruker! Møtet blir avholdt i Hylleveien 33, Betania Arendal.
Velkommen til et spennende møte med to ungdommer fra Israel! De forteller om Israel og sitt eget liv og svarer på spørsmål.
Guy og Ilana.
Guy og Ilana.

Guy Leibovich (26) studerer på Tel Aviv universitetet, på linjen for industriingeniør og ledelse. Samtidig jobber han som produktmanager i Wix, et innovativt israelsk nettselskap. Før han startet sin utdannelse avtjente Leibovich verneplikt i det israelske forsvaret. Han har også bakgrunn fra speiderbevegelsen.

Ilana Sherrington-Hoffman er født i Israel av foreldre som flyttet til Israel fra England. Hun har omfattende erfaring i å forklare Israels sak i utlandet. I sin vernepliktstjeneste hadde hun ansvaret for velferden til 1.800 soldater i en kampavdeling. Under krigen på Gaza-stripen i 2014 tok hun hånd om soldater som ble skadet eller drept i kamp. Ilana er direktør for samfunnsrelasjoner i Stand With Us Israel.

Møtet er åpent for alle, og det er enkel servering.
Kontaktperson Anne Helene Lieng, tlf. 400 123 36.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise