Israelske ungdommer i MIFF Kristiansand: Israel sett med ungdoms øyne

Onsdag 25. mars kl. 19.00 inviterer MIFF Kristiansand til åpent møte med foredrag av Guy Leibovich og Ilana Sherrington-Hoffman, to israelske ungdommer fra organisasjonen Stand With Us. Møtet blir avholdt i Shalam i Elvegata 7.
Guy og Ilana.
Guy og Ilana.

Velkommen til et spennende møte med to ungdommer fra Israel! De forteller om Israel og sitt eget liv og svarer på spørsmål.

Guy og Ilana.
Guy og Ilana.

Ta med barn og barnebarn til en spennende og lærerik kveld!

Guy Leibovich (26) studerer på Tel Aviv universitetet, på linjen for industriingeniør og ledelse. Samtidig jobber han som produktmanager i Wix, et innovativt israelsk nettselskap. Før han startet sin utdannelse avtjente Leibovich verneplikt i det israelske forsvaret. Han har også bakgrunn fra speiderbevegelsen.

Ilana Sherrington-Hoffman er født i Israel av foreldre som flyttet til Israel fra England. Hun har omfattende erfaring i å forklare Israels sak i utlandet. I sin vernepliktstjeneste hadde hun ansvaret for velferden til 1.800 soldater i en kampavdeling. Under krigen på Gaza-stripen i 2014 tok hun hånd om soldater som ble skadet eller drept i kamp. Ilana er direktør for samfunnsrelasjoner i Stand With Us Israel.

Hjertelig velkommen!
Enkel servering. Det blir tatt opp kollekt for å dekke utgiftene.
Møteansvarlig: Gabriel Edland, leder MIFF Kristiansand
E-post: gabriel@miff.no
Tlf. 40 41 42 98

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise