Odd Sverre Hove i MIFF Bergen: Knesset-valget 17. mars og veien videre

Torsdag 19. mars kl. 19.00 inviterer MIFF Bergen til åpent møte med foredrag av Odd Sverre Hove. To dager etter valget, oppsummerer Hove Knesset-valget og tegner kart over veien videre i Israels politiske liv. Møtet blir avholdt i Bergen rådhus, kantinen.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Odd Sverre Hove er tidligere sjefsredaktør i avisen Dagen. Han kjenner israelsk politikk svært godt.
Velkommen! Ta med venner og kjente til et spennende foredrag!
Kontaktperson: Frode F. Jacobsen
jacobsen.frode@gmail.com


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIsraelske ungdommer i MIFF Drammen: Israel sett med ungdoms øyne
Neste artikkelIsraelske ungdommer til MIFF
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise