Conrad Myrland på Leknes: Hvordan tegnes det falske bildet av Israel?

Onsdag 22. april kl. 19.00 inviterer MIFF til åpent møte med foredrag av daglig leder Conrad Myrland i Surprise Kafe (Idrettsgata 27) på Leknes. Det blir samtidig stiftelsesmøte for nytt lokallag - MIFF Lofoten!
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, taler under støttemarkeringen for Israel utenfor Stortinget søndag 10. august 2014. (Foto: MIFF)
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, taler under støttemarkeringen for Israel utenfor Stortinget søndag 10. august 2014. (Foto: MIFF)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, orienterer om MIFFs arbeid og holder foredrag om hvordan det falske bildet av Israel tegnes i Norge. Myrland har vært daglig leder på fulltid for MIFF siden 2007, og nettredaktør siden 2001.

Ta med venner og familie for å høre et viktig foredrag!
Et interimstyre er dannet for MIFF Lofoten, og denne kvelden blir det også formelt stiftelsesmøte for MIFFs lokalforening nummer 27.
Det blir tatt opp kollekt for å dekke kostnadene.
Kontaktperson for møtet: Conrad Myrland, tlf. 41 17 67 80

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelAIPACs applaus for Susan Rice
Neste artikkelConrad Myrland på Nannestad: Hvordan tegnes det falske bildet av Israel?
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise