Hans Petter Grønvold i MIFF Østfold: Golanhøyden – historie og dagens situasjon

Mandag 20. april kl. 19.00 ønsker MIFF Østfold velkommen til åpent møte med foredrag av Hans Petter Grønvold i Ekholt kirkes kjellerstue. 

Hans Petter Grønvold. (Skjermdump fra video)
Hans Petter Grønvold. (Skjermdump fra video)
Hans Petter Grønvold er pensjonert lærer fra Moss. Han har vært engasjert i MIFF helt fra begynnelsen, på midten av 1970-tallet var han blant annet redaktør for MIFFs første informasjonsblad.
Ta med venner og kjente til et interessante møte!
Hjertelig velkommen til møtet! Det blir enkel servering og mulighet til å gi et økonomisk bidrag for å dekke utgiftene.
Kontaktperson for MIFF Østfold:
Bengt-Ove Nordgård, styreleder
tlf. 950 92 226
e-post: bengt.nordgard@gmail.com
Forrige artikkelMiff.no forsøkt angrepet
Neste artikkelIDF-rapport: FN-soldat drept ved et uhell
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.