Hallgrim Berg i MIFF Tromsø: Israel – internasjonal hoggestabbe og demokratisk fyrtårn

Torsdag 21. mai kl. 19.00 inviterer MIFF Tromsø til åpent møte med foredrag av forfatter og tidligere stortingsrepresentant Hallgrim Berg. Møtet blir avholdt i møtelokalet til Fjellheim bibelskole. Ta med venner og familie!

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Hallgrim Berg (født 28. januar 1945 i Ål i Hallingdal) er en norsk forfatter, folkemusiker og tidligere politiker (H). Han var innvalgt på Stortinget fra Buskerud 1985–1997, men møtte allerede fra 1982 som vararepresentant. De siste årene har Berg markert seg som en populær foredragsholder om Israel.
På møtet i Tromsø 21. mai har han også med seg munnharpe, eller “Jew’s Harp” som det heter på engelsk. Berg har vunnet flere konkurranser og spilt inn CDer med munnharpen.
Møtet finner sted på Fjellheim bibelskole, Mellomvegen 96, Tromsø.
På dette møtet ønsker MIFF også å danne et helt nytt styre for MIFF Tromsø. Ta kontakt med daglig leder Conrad Myrland (tlf. 41 17 67 80/ post@miff.no) dersom du ønsker å engasjere deg som styremedlem!
Forrige artikkelTrenger lenger tid til å danne regjering
Neste artikkelKom til MIFF Forum i Oslo 10. og 11. oktober
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.