Frisk Israel-feiring på Gol med foredrag av Hallgrim Berg og Tore Arnegard

Torsdag 7. mai kl. 19.00 inviterer MIFF Hallingdal til åpent «gebursdagsmøte» på Solstad Hotell, Gol. Vi feirer nasjonaldag nr.67 siden Israels gjenopprettelse i 1948. Programmet er interessant og høyaktuelt.

Israel – demokrati under press
Hallgrim Berg er for tida i Israel, og vil fortelle dagsferske inntrykk fra Knesset, Jerusalem, Golan-høydene, Tel Aviv , Eilat, «ørkenjordbruket» i Negev m.m. Publikum vil få del i hans store kunnskaper om land og folk, og en vurdering av det presset som stadig blir utøvd mot det israelske demokratiet fra fjern og nær.
Staten Israel 67 år – sprek pensjonist!
Tore Arnegard vil gi en vurdering av «sprekleiken til pensjonisten» Israel. Hvordan stå det til med helsa i økonomien, næringsliv, skolevesen, forskning, datateknologi osv.?
Hardingfeletalentet Cecilie Skrindo (12) vil underholde med slåtter fra Hallingdal, som vil overraske de mange som ennå ikke har hørt henne i aksjon.
MIFF Hallingdal feirer samtidig sitt 5-årsjubileum, så her må det til marsipankake og hyggelig samvær. Laget har jevnt stigende oppslutning, og har nå passert 120 betalende medlemmer. Med Israel for Fred er i rask vekst på landsplan, og nærmer seg 9000 medlemmer.
Vel møtt på Gol!
MIFF Hallingdal,
Jens Jorde, lederGi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise