Udi Sommer i MIFF Kristiansand: Israelsk politikk, amerikansk politikk og Israels framtid

Tirsdag 13. oktober (merk uvanlig møtedag!) kl. 18.30 inviterer MIFF Kristiansand til åpent møte med foredrag av Udi Sommer, førsteamanuensis ved Tel Aviv University.
Udi Sommer.
Udi Sommer.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Førsteamanuensis Udi Sommer underviser i statsvitenskap ved Tel Aviv University. Han er blant annet ekspert på forholdet mellom Israel og USA.

MIFF Kristiansand har fast møtedag på torsdager, men 13. oktober er det et unntak – møtet blir på en tirsdag.
Samlingene begynner nå kl 18:30 med kafe og litt å bite i.
Kl 19:00 begynner selve møtet med informasjon og kveldens taler.
Møtene blir nå i Rådhuskvartalet, det som før het Byhallen. Det er helt nye lokaler og der hvor kommunens administrasjon holder til. Her må vi være ute av kokalene kl 21:00, så derfor begynner vi litt tidligere, og tar kaffepausen først.
Hjertelig velkommen!
Enkel servering. Det blir tatt opp kollekt for å dekke utgiftene.
Møteansvarlig: Gabriel Edland, leder MIFF Kristiansand
E-post: gabriel@miff.no
Tlf. 40 41 42 98


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelUdi Sommer i MIFF Grenland: Israelsk politikk, amerikansk politikk og Israels framtid
Neste artikkelHvordan Israel ble til
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise