Conrad Myrland på Evje: Hvordan tegnes det falske bildet av Israel?

Torsdag 1. oktober kl. 19.00 inviterer MIFF til åpent møte med foredrag av daglig leder Conrad Myrland i Furuly flerbrukshus på Verksmoen på Evje.
Conrad Myrland taler under støttemarkering for Israel i Oslo 10. august 2014. (Foto: MIFF)
Conrad Myrland taler under støttemarkering for Israel i Oslo 10. august 2014. (Foto: MIFF)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

For første gang i historien blir det MIFF-møte på Evje. Torsdag 1. oktober oppmuntrer vi alle medlemmer i Setesdalen til å ta med familie og venner for å høre foredrag av Conrad Myrland i Furuly flerbrukshus! Gateadresse: Verksvegen 20, Evje.
Conrad Myrland har vært nettredaktør for MIFF fra 2001 og daglig leder på fulltid siden 2007. Han har bakgrunn som journalist. I foredraget vil han vise hvordan norske medier og norske akademikere og politikere gjennom en årrekke har tegnet et falskt bilde av Israel. Bildet blir korrigert og nyansert, slik at du kommer ut av møtet med større forståelse for Israels situasjon.
Det blir tatt opp kollekt for å dekke utgiftene.
Kanskje kan dette møtet også bli startskuddet til en ny lokalforening av MIFF i Setesdalen? Det snakkes vi mer om på møtet!
Kontaktperson:
Conrad Myrland, mob. 41 17 67 80

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelNorsk filmfestival avviste film fordi den var fra Israel
Neste artikkelFinansierer diskriminering av israelere med dine skattepenger
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise