Conrad Myrland på Evje: Hvordan tegnes det falske bildet av Israel?

Torsdag 1. oktober kl. 19.00 inviterer MIFF til åpent møte med foredrag av daglig leder Conrad Myrland i Furuly flerbrukshus på Verksmoen på Evje.

Conrad Myrland taler under støttemarkering for Israel i Oslo 10. august 2014. (Foto: MIFF)
Conrad Myrland taler under støttemarkering for Israel i Oslo 10. august 2014. (Foto: MIFF)
For første gang i historien blir det MIFF-møte på Evje. Torsdag 1. oktober oppmuntrer vi alle medlemmer i Setesdalen til å ta med familie og venner for å høre foredrag av Conrad Myrland i Furuly flerbrukshus! Gateadresse: Verksvegen 20, Evje.
Conrad Myrland har vært nettredaktør for MIFF fra 2001 og daglig leder på fulltid siden 2007. Han har bakgrunn som journalist. I foredraget vil han vise hvordan norske medier og norske akademikere og politikere gjennom en årrekke har tegnet et falskt bilde av Israel. Bildet blir korrigert og nyansert, slik at du kommer ut av møtet med større forståelse for Israels situasjon.
Det blir tatt opp kollekt for å dekke utgiftene.
Kanskje kan dette møtet også bli startskuddet til en ny lokalforening av MIFF i Setesdalen? Det snakkes vi mer om på møtet!
Kontaktperson:
Conrad Myrland, mob. 41 17 67 80
Forrige artikkelNorsk filmfestival avviste film fordi den var fra Israel
Neste artikkelFinansierer diskriminering av israelere med dine skattepenger
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.