Kom for å høre israelske ungdommer i MIFF Lofoten

Tamir Gofshtein og Yoni Shaked.
Tamir Gofshtein og Yoni Shaked.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

MIFF Lofoten er glad for å kunne invitere til et åpent møte med to israelske ungdommer fra den israelske organisasjonen Stand With Us. Ungdommene forteller om livet i Israel og svarer på spørsmål.
Tamir Gofshtein (27) ble født i Ukraina. Han flyttet til Israel sammen med sine foreldre da han var tre år. Nå studerer han statsvitenskap og kommunikasjon på Tel Aviv University. I sin vernepliktstjeneste jobbet Tamir med israelske myndigheters organisasjon for kontakt med palestinerne på Vestbredden (COGAT). Han deltok i kontakt med palestinske selvstyremyndigheter, FN, Røde Kors og mange andre organisasjoner som er aktive for å hjelpe den palestinske sivilbefolkningen på Vestbredden.  De siste seks månedene har Tamir vært en representant for SWU i Seattle, USA. Det har gitt ham god erfaring i å forklare israelske perspektiver til studenter og ungdommer.
Yoni Shaked (22) studerer jus ved Sapir College. Hun bor i Moshav Netiv Ha’asara, bare noen få hundre meter fra grensen mellom Israel og Gaza-stripen. De siste 14 årene har hennes moshav (jordbrukssamfunn) blitt angrepet med granater og raketter fra Gaza-stripen. Yonis hus har fått direkte treff. Til tross for sin erfaring, kjemper Yoni fro fred og en slutt på volden. Hun har vært representant for Jewish Agency i Seattle, USA og ledet treningsgrupper for unge israelere og framtidige ledere.
Det blir tatt opp kollekt for å dekke utgiftene.
Kontaktperson for møtet:
Per Hansen, styreleder MIFF Lofoten
Tlf. 97060129


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelJordan truet av IS
Neste artikkelKom for å høre israelske ungdommer i MIFF Gjøvik
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.