Lars Akerhaug i MIFF Vestfold: Forfølgelse av kristne i Midtøsten

Onsdag 28. oktober kl. 19.00 inviterer MIFF Vestfold til åpen møte med foredrag av journalist og forfatter Lars Akerhaug.

Lars Akerhaug. (Foto: Privat)
Lars Akerhaug. (Foto: Privat)
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.
Lars Akerhaug har de siste årene framstått som en av Norges fremste eksperter på radikale islamister. Nå jobber han med en bok om forfølgelse av kristne i arabiske land. Han forteller fra reportasjereiser i Midtøsten i et veldig aktuelt foredrag.
Møtet holdes i Fayes gate 2 (Menigheten Frisk). Dørene åpnes litt før kl. 18.30. Foredraget starter kl 19.00.
Kontaktperson: Solveig Rye Ghatso, leder MIFF Vestfold, tlf. 92290292.
Forrige artikkelKom for å høre israelske ungdommer i MIFF Tromsø
Neste artikkelObama har sikret støtte i Senatet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -