Home Møter John Solsvik i MIFF Molde: Løgn og sannhet om Israel i dagens Midtøsten

John Solsvik i MIFF Molde: Løgn og sannhet om Israel i dagens Midtøsten

Søndag 8. november kl. 18.00 inviterer MIFF Molde til åpent møte med foredrag av journalist John Solsvik, tidligere Israel-korrespondent for avisen Dagen. Møtet finner sted i Molde kulturskole, Gjestestova-Aulaen.

John Solsvik. (Foto: Dagen)
John Solsvik. (Foto: Dagen)

Journalist John Solsvik har vært korrespondent for avisen Dagen i Israel fra august 2010 fram til mai 2015. Kom for å høre et viktig og spennende foredrag med tittelen Løgn og sannhet om Israel i dagens Midtøsten.

Ta med venner og familie!
Kontaktperson
Laila Elnes Bielachowicz, styreleder MIFF Molde
E-post: lailelb@yahoo.no


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelOljefunn på Golan
Neste artikkelSteinkasting, brannbomber og skyteangrep
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
0

Your Cart