Møte i MIFF Hallingdal: Israel – framgang trass motbør

Torsdag 22. oktober kl. 19.00 inviterer MIFF Hallingdal til åpent møte med nytt fra Israel og friske innlegg av Jens Jorde, Ida M. Holen, Hallgrim Berg, Hanne Chr. Øvrejorde og Trond Thorsen.

Hallgrim Berg. (Foto: Privat)
Hallgrim Berg. (Foto: Privat)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Vel møtt på Solstad Hotell, Gol, torsdag 22. oktober kl. 19.00.
Nytt frå Israel – med friske innlegg om Israels leverett, økonomi, innovasjon og nyvinningar,
problem og utfordringar v/ Jens Jorde, Ida M. Holen, Hallgrim Berg, Hanne Chr. Øvrejorde og Trond Thorsen.
Presentasjon av Israel-tur med ny «vri» våren 2016.
Inngang: 50,- inkl. servering. Utlodding.
Kontaktperson:
Jens Jorde, styreleder
Tlf. 32 07 19 05
Forrige artikkel6 av 10 vil ha væpnet intifada
Neste artikkelBli med på MIFFs vårtur i 2016
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.