Peter Beck i MIFF Nord-Trøndelag: Israel i stormens øyne?

Mandag 9. november kl. 18.00 inviterer MIFF Nord-Trøndelag til åpent møte med foredrag av journalist Peter Beck på Thon Hotel Backlund i Levanger.

Journalist Peter Beck.
Journalist Peter Beck.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Peter Beck er en pensjonert norsk journalist som de siste årene har bodd i Israel. Han har tidligere jobbet for Aftenposten og skriver fortsatt artikler i norske aviser, blant annet i Stavanger Aftenblad.
Tema for foredraget i Levanger 9. november blir “Israel i stormens øye”. Det pågår enorme og raske endringer i Midtøsten. Det som kan synes som relevante forhold i dag kan ha gått i en annen retning om én måned. Uansett hurtige endringer er det enkelte forhold som står fast, og Beck vil ha fokus på følgende ideer:
“Rundt vårt lille demokrati i Israel blir situasjonen stadig mindre oversiktelig og farlig. Situasjonen i Syria blir ikke mindre truende for Israel med Islamsk Stat og al-Qaida som styrker sine posisjoner, ikke langt fra våre grenser. Myriaden av opprørsgrupper i Irak og Syria har dessuten en ting felles: Hatet mot den jødiske staten. Selv om Irans protegeer foreløpig er avventende, er det bare et tidsspørsmål før de får marsjordre fra Teheran. Og en ting synes sikkert etter den amerikansk-ledete “atomavtalen”: Iran er på vei til å få sine atombomber – og ayatollaene legger ikke skjul på at “sionistene” er deres prioriterte mål.”
Ta med familie og venner til et viktig og spennende møte.
Kontaktperson:
Jarle Mediå, styreleder MIFF Nord-Trøndelag
Tlf. 95741226
E-post: nordtrondelag@miff.no
Forrige artikkelDe tre prosent som forsvant
Neste artikkelConrad Myrland i MIFF Nord-Trøndelag: Israel: geopolitikk, grenser, granner, grupper, gråt og glede
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.