Støttemarkering i Tønsberg for Israel og de jødiske terrorofrene

Jødene i Israel er under angrep fra radikale islamister og voldelige palestinske nasjonalister. Kom fra hele Norge til støttemarkering i Tønsberg 7. november kl. 14-16.

Kom til støttemarkering for Israel i Tønsberg lørdag 7. november 2015!
Kom til støttemarkering for Israel i Tønsberg lørdag 7. november 2015!

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Lørdag 7. november kl. 14-15 inviterer MIFF og MIFF Vestfold til støttemarkering for Israel på Farmannstorget i Tønsberg. Plassen ligger ved Jernbanegaten 1, ved siden av kjøpesenteret Farmannstredet. Sett også av timen fra kl. 15-16. Etter appellene inviterer MIFF Vestfold til bildeframvisning, kaffe og kake i et lokale bare et steinkast fra Farmannstorget.

Markeringen på torget innledes kl. 14.00 med ett minutts stillhet for terrorofrene i Israel. Det blir flere appeller: Israels viseambassadør Dan Poraz, MIFFs nestleder Bengt-Ove Nordgård, sjefredaktør i Dagen Vebjørn Selbekk, Jan Fredrik Vogt fra Vestfold FrP, Morten Kravik fra Vestfold KrF og MIFFs daglig leder Conrad Myrland. Markeringen ledes av Solveig Rye Ghatso, leder i MIFF Vestfold.

På markeringen vil vi minnes ofrene for terrorkampanjen som palestinere startet mot jøder i Israel høsten 2015. Den palestinske volden har støtte fra alle betydningsfulle politiske institusjoner i det palestinske samfunnet, inkludert PLO, de palestinske selvstyremyndighetene og Hamas.

– Vi oppmuntrer Israel-venner fra hele landet til å komme til støttemarkeringen. Tønsberg er jo særlig lett tilgjengelig fra Østlandet og Sørlandet, sier Conrad Myrland, daglig leder i MIFF. Det er tid for å mobilisere for Israel!

MIFF Vestfold kommer til å stå på stand på Farmannstorget fra formiddagen lørdag 7. november. Møt fram i god tid før appellene begynner kl. 14.00 og ta med norske og israelske flagg.

Forrige artikkelIsraelsk 19-åring alvorlig skadet i knivangrep
Neste artikkelOdd Myrland i MIFF Haugalandet: Jødehatets historie – med fokus på Europa
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.