Odd Myrland i MIFF Haugalandet: Jødehatets historie – med fokus på Europa

Onsdag 25. november kl. 19.00 inviterer MIFF Haugalandet til åpent møte med foredrag av Odd Myrland. Møtet blir avholdt i Tabernaklet i Haugesund (Skåregata 131).

Odd Myrland er redaktør for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus.
Odd Myrland er redaktør for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Odd Myrland har vært redaktør av MIFFs informasjonsavis Midtøsten i fokus siden 1994. Ta med venner og familie for å høre et viktig foredrag!

Den nye pastoren i Tabernaklet, Mark Wootton, var tidligere pastor i Ålesund. Der bidro han sterkt til å få liv i MIFF Sunnmøre. Han vil være aktiv for MIFF i Haugesund også.

I første omgang ordner MIFF Stavanger det økonomiske ved møtene. Tanken er å få til minst to møter i halvåret i Haugesund, kanskje av og til også andre steder på Haugalandet. Vi vil etter hvert trenge en lokal møtekomite til å ordne med det praktiske.
Kontaktperson:
Odd Myrland, leder MIFF Stavanger
Tlf. 51 58 01 65/ mob. 95 88 69 77
E-post odd@miff.no
Forrige artikkelStøttemarkering i Tønsberg for Israel og de jødiske terrorofrene
Neste artikkelHedrer terrorist med eget gatenavn
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.