MIFF Lister: Markering av Krystallnatten og fakkeltog

Mandag 9. november kl. 18.00 inviterer MIFF Lister til fakkeltog og markering av Krystallnatten. Appell av Oddbjørn Fåland og tale av Astrid Salvesen Shwartz.

Krystallnatten er betegnelse på natten mellom 9. og 10. november 1938 i Tyskland, da den nazistiske tyske regjeringen iverksatte omfattende voldshandlinger mot jøder og jødisk eiendom i Tyskland og Østerrike. Med denne markeringen sier vi “Aldri mer!”.
Krystallnatt-markeringen starter mandag 9. november kl. 18.00 utenfor Lyngdal rådhus. Her blir det appell av Oddbjørn Fåland. Deretter går vi i fakkeltog til Lyngdal Kulturhus hvor Astrid Salvesen Shwartz, leder av MIFF Lister og hovedstyremedlem av MIFF, holder tale. 
Fakler selges for kr. 20,- pr stk. 
Denne kvelden blir siste sjanse til å kjøpe lodd i trekningen av Israel-tur for to personer, inkludert en ukes gratis opphold på Beit Skandinavia i Haifa og utflukt til kibbutz.
Det blir sang og musikk av Theis Bernt Sandvik.
Forrige artikkelEshel Tzur i MIFF Kristiansand: Israel, konflikten og vann
Neste artikkelTo knivangrep i Sentral-Israel mandag
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.