Eshel Tzur i MIFF Kristiansand: Israel, konflikten og vann

Torsdag 5. november kl. 19.00 inviterer MIFF Kristiansand til åpent møte med foredrag av Eshel Tzur. Møtet finner sted i Rådhuskvartalet.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Ta med venner og familie for å høre et spennende foredrag om vann. Den livsviktige ressursen har vært i underskudd i Midtøsten i årtusener, men i dag er situasjonen en annen i Israel. Vann har spilt en viktig rolle i utviklingen av staten Israel og spiller en viktig rolle i konflikten. Foredragsholder er Eshel Tzur fra Molde.
MIFF Kristiansand har fast møtedag på torsdager. Samlingene begynner nå kl 18:30 med kafe og litt å bite i. Kl 19:00 begynner selve møtet med informasjon og kveldens taler.

Fra høsten 2015 blir møtene avholdt i Rådhuskvartalet, det som før het Byhallen. Det er helt nye lokaler og der hvor kommunens administrasjon holder til. Her må vi være ute av kokalene kl 21:00, så derfor begynner vi litt tidligere, og tar kaffepausen først.
Hjertelig velkommen!
Enkel servering. Det blir tatt opp kollekt for å dekke utgiftene.
Møteansvarlig: Gabriel Edland, leder MIFF Kristiansand
E-post: gabriel@miff.no
Tlf. 40 41 42 98

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIsrael på topp ti blant land med best helse
Neste artikkelMIFF Lister: Markering av Krystallnatten og fakkeltog
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise