Støttemarkering i Stavanger for Israel og terrorofrene

Jødene i Israel er under angrep fra radikale islamister og voldelige palestinske nasjonalister. Kom fra hele Rogaland til torget i Stavanger lørdag 7. november mellom kl. 11-17 for å vise din støtte.

Fra en MIFF-stand under Mossedagene sommeren 2013. (Foto: Kjetil Hansen)
Fra en MIFF-stand under Mossedagene sommeren 2013. (Foto: Kjetil Hansen)

Lørdag 7. november kl. 11-17 avholder MIFF, Rogaland FpU og den israelske klubben i Stavanger stand på torget i Stavanger. Det blir ingen taler, men en stille markering til minne om terrorofrene i Israel. Det blir utdeling av informasjonsmateriell.

MIFF oppmuntrer Israel-venner fra Rogaland til å møte opp på standen i løpet av dagen for å vise støtte. På standen vil vi minnes ofrene for terrorkampanjen som palestinere startet mot jøder i Israel høsten 2015. Den palestinske volden har støtte fra alle betydningsfulle politiske institusjoner i det palestinske samfunnet, inkludert PLO, de palestinske selvstyremyndighetene og Hamas.

Det er tid for å mobilisere for Israel!

Kontaktpersoner:

Meir Rahamim, leder i den israelske klubben i Stavanger, mob. 97737366

Geir Knutsen, standansvarlig for MIFF, mob. 93056405

Forrige artikkelTo knivangrep i Sentral-Israel mandag
Neste artikkel– Umulig med sluttstatusavtale nå
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.