Bengt-Ove Nordgård i MIFF Stavanger: Hvorfor støtte Israel?

Mandag 7. desember kl. 19.00 inviterer MIFF Stavanger til åpent møte med foredrag av Bengt-Ove Nordgård, nestleder i MIFFs hovedstyre.
Bengt-Ove Nordgård taler på støttemarkering i Tønsberg lørdag 7. november 2015.
Bengt-Ove Nordgård taler på støttemarkering i Tønsberg lørdag 7. november 2015.
Bengt-Ove Nordgård er leder av MIFF Østfold og nestleder i MIFFs hovedstyre.  I foredraget Hvorfor støtte Israel? kommer han inn på følgende temaer:
• Historiske og moralske grunner for å støtte Israel
• FN og verdenssamfunnets dobbeltmoral
• De palestinske myndigheters hatindoktrinering
Møtetiden i MIFF Stavanger er kl. 19.00. Møtene er i Salem, Bergelandsgata 38, Stavanger. Vi leier en sal med border. Salen ligger i 2. etasje, men det er heis. Det er få parkeringsplasser rundt lokalet. Er dere flere i bilen, går det an å sette av passasjerene like ved lokalet. Salem ligger noen minutters gange fra parkeringsplassen på Jernbanelokket – der regner vi med at det alltid er nok plass.
Ta gjerne med litt mat og en gevinst eller to til utlodningen. En viktig del av møtet er pausen, kaffe- eller tekoppen og praten rundt bordene. Ta gjerne noen med deg, og vær hjertelig velkommen!
Kontaktperson:
Odd Myrland, leder MIFF Stavanger
Tlf. 51 58 01 65/ mob. 95 88 69 77
E-post odd@miff.no

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise