Tor-Bjørn Nordgaard i MIFF Grenland: Terror og løgner høsten 2015

Torsdag 26. november kl. 19.00 inviterer MIFF Grenland til åpent møte med foredrag av MIFFs journalist Tor-Bjørn Nordgaard. Møtet blir avholdt i Høyskolen i Telemark, avd. Porsgrunn.

Tor-Bjørn Nordgaard, journalist i MIFF.
Tor-Bjørn Nordgaard, journalist i MIFF.
Israel er rammet av en dødelig terrorbølge denne høsten. Volden blir drevet fram av løgner fra palestinske ledere. Også i Norge har vi sett en rekke eksempler på løgnaktig mediedekning av det som skjer.
Tor-Bjørn Nordgaard jobber fulltid som journalist for Miff.no. Høsten 2015 har han fulgt nøye med på knivangrepene i Israel og gjort faktasjekker på norske mediers dekning.
Ta med venner og familie for å høre et viktig foredrag!
Dørene åpner kl. 18.30. Servering av kaffe og kake.
Møteansvarlig: Reidun Hvale, leder MIFF Grenland
E-post: reidun.hvale@sf-nett.no
Tlf. 90510396
Forrige artikkelSterke reaksjoner mot EUs produktmerking
Neste artikkelIS drepte mer enn 40 i krigen mot shia-muslimer
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.