Odd Myrland i MIFF Tromsø: Israels beste argumenter

Torsdag 28. januar kl. 19.00 inviterer MIFF Tromsø til åpent møte med foredrag av Odd Myrland, redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Det blir også arrangert årsmøte i MIFF Tromsø. Møtested: Scandic Grand Hotel Tromsø, Storgaten 44.

Odd Myrland er redaktør for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus.
Odd Myrland er redaktør for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Velkommen til åpent foredrag med etterfølgende årsmøte i MIFF Tromsø. Odd Myrland, redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus siden 1994, holder foredraget “Israels beste argumenter”. Deretter blir det åpning for spørsmål fra salen.
Møtet arrangeres av et interimstyre bestående av Elin M. Oftedal og Gjert Eirik Olsen. Etter foredraget vil det bli avholdt et årsmøte hvor det blir formelt valg av styre for det kommende året.
Vi oppfordrer alle Israel-venner i Tromsø til å møte opp og håper det er flere som melder sin interesse for å være med å drive lokallaget.
Det blir kollekt for å dekke utgiftene med møtet.  Kaffe og te tilgjengelig.
Kontaktperson: Elin M. Oftedal, leder interimstyret i MIFF Tromsø
Tlf: 99230994, e-post: elin.m.oftedal@gmail.com 
Forrige artikkel“Slå jødene. Drep dem til siste mann, og ikke la en eneste være tilbake.”
Neste artikkelFortalte i Litteraturhuset om flukten fra nazistene
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.