Hanukka-samling i MIFF Lister: Astrid Salvesen Shwartz forteller om høytiden

Mandag 14. desember kl. 19.00 inviterer MIFF Lister til Hanukka-samling i Alleen bedehus. Sang, quiz, mat og drikke i beste Hanukka-ånd.

Happy Hanukkah (Foto: Terry Katz/Dreamstime.com)
Happy Hanukkah (Foto: Terry Katz/Dreamstime.com)
For første gang inviterer MIFF Lister til Hanukka-treff. Astrid Salvesen Shwartz, styreleder MIFF Lister, forteller om høytiden, dens opprinnelse og budskap og hvordan den feires i Israel i dag.
 
Det blir sang, quiz, mat og drikke i best Hanukka-ånd. Ta med venner og familie til en spennende og sosial kveld!
Møteansvarlig: Astrid Salvesen Shwartz, styreleder MIFF Lister
E-post: astrid.07.10@gmail.com
Mob.: 91780647
Forrige artikkel– Terror er ikke født ut av desperasjon, men av håp
Neste artikkelTre israelere skadet i Jerusalem
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.