Odd Myrland i Harstad: Israels beste argumenter

Tirsdag 26. januar kl. 19.00 inviterer MIFF til åpent møte med foredrag av redaktør Odd Myrland på Scandic Grand Hotel Harstad. Ta med venner og familie til det aller første MIFF-møtet i Harstad!

Odd Myrland er redaktør for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus.
Odd Myrland er redaktør for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus.
Med Israel for fred har omlag 9.500 medlemmer over hele landet. For første gang i historien arrangerer organisasjonen et møte i Harstad. Kom for å høre foredrag av Odd Myrland, redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus siden 1994.Han holder foredraget “Israels beste argumenter”. Deretter blir det åpning for spørsmål fra salen.
 
Vi oppfordrer alle Israel-venner i Harstad og omegn til å møte opp! Kanskje kan dette bli starten på lokal aktivitet i området!
 
Dørene åpner kl. 18.30. Møterom: Håkon.
Det blir kollekt for å dekke utgiftene med møtet.  Kaffe og te tilgjengelig.
Møteansvarlig: Kjetil Ravn Hansen, organisasjonssekretær i MIFF
epost: kjetil@miff.no
Mobil: 45244598
Forrige artikkelKunne denne steinkastende dukken blitt en populær gave til barna?
Neste artikkelDen gode nyheten som får israelere til å senke skuldrene
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.