Jan Benjamin Rødner i MIFF Lister: Boikott – fremmer fred eller krig?

Tirsdag (merk uvanlig møtedag!) 23. februar inviterer MIFF Lister til åpent møte og foredrag av MIFFs grunnlegger og styremedlem Jan Benjamin Rødner. I etterkant blir det avholdt årsmøte. Møtested: Lyngdal kulturhus.

Jan Benjamin Rødner. (Foto: MIFF)
Jan Benjamin Rødner. (Foto: MIFF)
Jan Benjamin Rødner har fulgt utviklingen i Israel og Midtøsten tett helt siden 1970-tallet. I 1978 ble han MIFFs første styreleder, og han er fremdeles medlem av hovedstyret.
Tema for foredraget: Boikott – fremmer fred eller krig?
Ta med venner og kjente til et viktig foredrag!
Servering: Kaffe og hjemmebakt.
Utlodding av Israel-tur. Gratis inngang.
Møteansvarlig: Astrid Salvesen Shwartz, styreleder MIFF Lister
E-post: astrid.07.10@gmail.com
Mob.: 91780647
Forrige artikkelTor-Bjørn Nordgaard i MIFF Lister: Terrorbølgen mot Israel og drivkreftene bak
Neste artikkelVebjørn Selbekk i MIFF Ringerike: Islamismen – en trussel mot Norge og Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -