Vebjørn Selbekk i MIFF Ringerike: Islamismen – en trussel mot Norge og Israel

Mandag 18. januar kl. 18.00 inviterer MIFF Ringerike til åpent møte med foredrag av Dagens sjefsredaktør Vebjørn Selbekk i Benterudstua på Hønefoss.

Vebjørn Selbekk er aktuell med den nye boken «Fryktens makt – Frihet eller taushet i terrorens tid».
Vebjørn Selbekk er aktuell med den nye boken «Fryktens makt – Frihet eller taushet i terrorens tid».
I sin nye bok «Fryktens makt – Frihet eller taushet i terrorens tid» skriver Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk både om da stormen rundt Muhammed-karikaturene blåste som verst, om sin familiebakgrunn i det totalitære Øst-Tyskland og om presset på ham og de nær-meste på grunn av hans samfunnsengasjement. Han skriver også om hvordan alt det som skjedde i 2006 var langt mer enn en kort fase, og i stedet ble starten på et radikaliserings-tiår – samt det han ser på som den virkelige islamofobien; frykten for å krenke muslimer og deres tro.
Alle er hjertelig velkommen til å høre et interessant foredrag!
Det blir anledning til å stille spørsmål etter foredraget.
Og det blir mulig å få kjøpe den nye boka.
Kom for å høre et spennende og aktuelt foredrag i MIFF Ringerike!
Bevertning og utlodning.
Vel møtt! Ta med venner og familie!
Forrige artikkelJan Benjamin Rødner i MIFF Lister: Boikott – fremmer fred eller krig?
Neste artikkelTel Aviv-terroristen drepte tre
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -