Vebjørn Selbekk i MIFF Ringerike: Islamismen – en trussel mot Norge og Israel

Mandag 18. januar kl. 18.00 inviterer MIFF Ringerike til åpent møte med foredrag av Dagens sjefsredaktør Vebjørn Selbekk i Benterudstua på Hønefoss.
Vebjørn Selbekk er aktuell med den nye boken «Fryktens makt – Frihet eller taushet i terrorens tid».
Vebjørn Selbekk er aktuell med den nye boken «Fryktens makt – Frihet eller taushet i terrorens tid».

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

I sin nye bok «Fryktens makt – Frihet eller taushet i terrorens tid» skriver Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk både om da stormen rundt Muhammed-karikaturene blåste som verst, om sin familiebakgrunn i det totalitære Øst-Tyskland og om presset på ham og de nær-meste på grunn av hans samfunnsengasjement. Han skriver også om hvordan alt det som skjedde i 2006 var langt mer enn en kort fase, og i stedet ble starten på et radikaliserings-tiår – samt det han ser på som den virkelige islamofobien; frykten for å krenke muslimer og deres tro.
Alle er hjertelig velkommen til å høre et interessant foredrag!
Det blir anledning til å stille spørsmål etter foredraget.
Og det blir mulig å få kjøpe den nye boka.
Kom for å høre et spennende og aktuelt foredrag i MIFF Ringerike!
Bevertning og utlodning.
Vel møtt! Ta med venner og familie!


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelJan Benjamin Rødner i MIFF Lister: Boikott – fremmer fred eller krig?
Neste artikkelTel Aviv-terroristen drepte tre
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise