Vebjørn Selbekk i MIFF Ringerike: Islamismen – en trussel mot Norge og Israel

Mandag 18. januar kl. 18.00 inviterer MIFF Ringerike til åpent møte med foredrag av Dagens sjefsredaktør Vebjørn Selbekk i Benterudstua på Hønefoss.
Vebjørn Selbekk er aktuell med den nye boken «Fryktens makt – Frihet eller taushet i terrorens tid».
Vebjørn Selbekk er aktuell med den nye boken «Fryktens makt – Frihet eller taushet i terrorens tid».
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

I sin nye bok «Fryktens makt – Frihet eller taushet i terrorens tid» skriver Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk både om da stormen rundt Muhammed-karikaturene blåste som verst, om sin familiebakgrunn i det totalitære Øst-Tyskland og om presset på ham og de nær-meste på grunn av hans samfunnsengasjement. Han skriver også om hvordan alt det som skjedde i 2006 var langt mer enn en kort fase, og i stedet ble starten på et radikaliserings-tiår – samt det han ser på som den virkelige islamofobien; frykten for å krenke muslimer og deres tro.
Alle er hjertelig velkommen til å høre et interessant foredrag!
Det blir anledning til å stille spørsmål etter foredraget.
Og det blir mulig å få kjøpe den nye boka.
Kom for å høre et spennende og aktuelt foredrag i MIFF Ringerike!
Bevertning og utlodning.
Vel møtt! Ta med venner og familie!

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelJan Benjamin Rødner i MIFF Lister: Boikott – fremmer fred eller krig?
Neste artikkelTel Aviv-terroristen drepte tre
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise