Mette Johanne Follestad i MIFF Lister: Hvorfor reise til Israel? og Hvorfor drive handel med Israel?

Tirsdag 29. mars kl. 19:00 inviterer MIFF Lister til åpent møte med foredrag av Mette Johanne Follestad.

Mette Follestad
Mette Follestad

Mette Follestad har besøkt Israel flere ganger og kjenner attraksjonene og landets utfordringer godt. Som leder av MIFF Asker og mangeårig styremedlem i Norsk-Israelsk Handelskammer brenner hun for Israels rett til å bestå og legger vekt på å presentere landet som et moderne samfunn og demokrati – faktisk i forkant av vår egen utvikling på flere områder.

Tema:
Hvorfor reise til Israel?
og
Hvorfor drive handel med Israel?
Ta med venner og kjente til et viktig foredrag!
Enkel bevertning.
Utlodding av Israel-tur fortsetter.
Gratis inngang.
Møteansvarlig: Astrid Salvesen Shwartz, styreleder MIFF Lister
E-post: astrid.07.10@gmail.com
Mob.: 91780647
Forrige artikkel600 palestinere mistet jobben på grunn av SodaStream-boikotten
Neste artikkelMark Babot i MIFF Østfold: Israels etterretning – tiltak mot terror
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.