Mona Levin i MIFF Østfold: Mors historie

Mandag 14. mars kl. 19:00 inviterer MIFF Østfold til åpent møte med foredrag av Mona Levin.

Mona Levin. (Foto: Morten Brakestad)
Mona Levin. (Foto: Morten Brakestad)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Mona Levin er en kjent jødisk journalist, forfatter, skuespiller og teaterkritiker.

I fjor høst gav hun ut boken “Mors historie”, som er en sterk biografi som blant annet også skildrer deres flukt fra nazistene høsten 1942.
Les mer om boken i Aftenposten.
Hjertelig velkommen til møtet!
Det blir enkel servering og mulighet til å gi et økonomisk bidrag for å dekke utgiftene.
Kontaktperson for MIFF Østfold:
Bengt-Ove Nordgård, styreleder
tlf. 950 92 226
e-post: bengt.nordgard@gmail.com
Forrige artikkelTo IS-sympatisører arrestert for terrorplanlegging
Neste artikkelVebjørn Selbekk i MIFF Haugalandet: Islamismens trussel mot Norge og Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.