Tor-Bjørn Nordgaard i MIFF Vest-Telemark: Terrorbølgen mot Israel – og drivkreftene bak

Onsdag 27. april kl. 19:00 inviterer MIFF Vest-Telemark til åpent møte med foredrag av Tor-Bjørn Nordgaard og årsmøte for foreningen.

Tor-Bjørn Nordgaard holder foredrag i MIFF Grenland. (Foto: Skjermdump fra YouTube)
Tor-Bjørn Nordgaard holder foredrag i MIFF Grenland. (Foto: Skjermdump fra YouTube)
Israel er for tiden rammet av en dødelig terrorbølge. Volden blir drevet fram av løgner fra palestinske ledere. I Norge har vi samtidig sett en rekke eksempler på løgnaktig mediedekning av det som skjer.
Tor-Bjørn Nordgaard jobber fulltid som journalist for MIFF.no og redaktør for MIFFs avis Midtøsten i Fokus. Han har fulgt nøye med på knivangrepene i Israel og gjort faktasjekker på norske mediers dekning.
Det blir kaffe og enkel bevertning, samt loddsalg og salg av bøker som MIFF har utgitt. Foreningens årsmøte avholdes også i det samme møtet.
Ta med deg venner og kjente – alle er velkommen!
Kontaktperson:
Halvor Øygarden, leder MIFF Vest-Telemark
Tlf. 97507211
Forrige artikkel– Feiladressert kritikk
Neste artikkelNy redaktør
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.