Israels ambassadør holder foredrag i MIFF Trondheim

Jan Benjamin Rødner, ambassadør Raphael Schutz og Conrad Myrland holder foredrag i MIFF Trondheim i høst. Alle møtene finner sted i Midtbyen.

Israels ambassadør Raphael Schutz. (Arkivfoto: Tor-Bjørn Nordgaard)

MIFF Trondheim starter høstens møteprogram allerede onsdag 31. august kl. 19:00.

Da kommer MIFFs grunnlegger Jan Benjamin Rødner for å holde foredraget “Israel, i går, i dag, i morgen”. Møtet finner sted på Kultursenteret ISAK i Prinsens gate 44.

Samtidig blir det avholdt ekstraordinært årsmøte for å velge et nytt lokalstyre. Bakgrunnen kan du lese om i artikkelen MIFF oppløser lokalt styre etter konflikt om foredragsholdere.

Jan Benjamin Rødner. (Foto: MIFF)
Jan Benjamin Rødner. (Foto: MIFF)

 

Onsdag 28. september kl. 19:00 vil Israels ambassadør Raphael Schutz holde foredrag i MIFF Trondheim for første gang. Temaet er den aktuelle situasjonen i Israel.

Merk: Dette møtet finner sted hos DIGS i Olav Tryggvasons gate 30.

Med Israel for freds Conrad Myrland og Jan Benjamin Rødner har allerede ønsket ambassadør Rafi Schutz velkommen til Norge under et møte på Israels ambassade. Helt til venstre er Dan Poraz, som etter planen skal overta jobben som førstesekretær på nyåret. (Foto: Israels ambassade)
Her ønsker Med Israel for freds Conrad Myrland og Jan Benjamin Rødner ambassadør Raphael Schutz velkommen til Norge under et møte på Israels ambassade. Helt til venstre står Dan Poraz, som er førstesekretær ved ambassaden. (Foto: Israels ambassade)

 

Onsdag 26. oktober har turen kommet til daglig leder i MIFF, Conrad Myrland. Tittelen på hans foredrag er: Hvordan 10.000 MIFF-medlemmer gjør en forskjell.

Også dette møtet finner sted hos DIGS i Olav Tryggvasons gate 30.

Daglig leder Conrad Myrland staket ut kursen for videre vekst da han holdt det første foredraget på landsmøtet til Med Israel for fred. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Daglig leder Conrad Myrland staket ut kursen for videre vekst da han i 2015 holdt det første foredraget på landsmøtet til Med Israel for fred. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)

 

Klikk på denne lenken for å se hvilke andre møter som hittil er planlagt for de neste månedene i MIFFs mange lokalforeninger.

Oversikten vil bli oppdatert med mange flere møter de neste ukene.

Forrige artikkelAmbassadør Raphael Schutz i MIFF Trondheim: Den aktuelle situasjonen
Neste artikkel“Jøder må dø”
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.