MIFF Forum i Stavanger

Kom til MIFF Forum i Stavanger lørdag 24. og søndag 25. september. Konferansen blir avholdt på Scandic Stavanger Airport, hotellet vegg i vegg med Stavanger lufthavn.
Richard Kemp. (Foto: UnitedWithIsrael.org)
Richard Kemp var tidligere sjef for de britiske styrkene i Afghanistan. (Foto: UnitedWithIsrael.org)
Hovedtaler på konferansen blir oberst Richard Kemp (bildet). Han tjenestegjorde i den britiske hæren fra 1977 til 2006 og var øverstkommanderende for de britiske styrkene i Afghanistan. Kemp har markert seg som en sterk venn av Israel og har med faglig kompetanse vurdert Israels krigføring og sikkerhetssituasjonen landet står i. Kemp skal holde to foredrag under konferansen.
På MIFF Forum blir det også lansering av den siste nye boken i MIFFs bokserie, «Hvorfor Israel? Grunnlaget for en jødisk stat i Midtøsten». MIFFs daglige leder Conrad Myrland har skrevet boken sammen med mangeårig redaktør for MIFFs avis, Odd Myrland. Conrad presenterer boken og orienterer om MIFFs arbeid. Bengt-Ove Nordgård, som er nestleder i MIFFs hovedstyre, skal holde foredraget FNs svik mot Israel. Astrid Salvesen Shwartz, leder i MIFF Lister og medlem i MIFFs hovedstyre, skal holde et sterkt og personlig foredrag med utgangspunkt i sine 30 år i Israel.

Begrenset antall plasser! Se all informasjon om konferansen og meld deg på med forhåndsbetaling her.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelKom til MIFF Forum i Stavanger
Neste artikkel100 Israel-venner samlet på høyfjellet
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise