Asbjørn Nordgård i MIFF Gjøvik: Jøde i Norge

Lørdag 15. oktober kl. 12:00 inviterer MIFF Gjøvik til åpent møte med foredrag av Asbjørn Nordgård på Musikkfolkehøgskolen Viken.

Asbjørn Nordgård. Bokens forside til venstre.
Asbjørn Nordgård. Bokens forside til venstre.
Asbjørn Nordgård er født i Hurdal i 1940. Han har naturvitenskapelig embetseksamen fra 1966 og ble dr. philos i 1972. Han har arbeidet som dosent ved Universitetet i Oslo, assisterende generalsekretær i Indremisjonsselskapet, lærer ved Fjellhaug skoler, rektor ved Tryggheim videregående skole og forfatter av flere bøker. Bl.a. har han skrevet boken «Jøde i Norge». Nå er han pensjonist og bosatt på Hurdal. Tittel på foredraget er: Jøde i Norge.
Alle er hjertelig velkommen til å høre et interessant foredrag!
Det blir anledning til å stille spørsmål etter foredraget.
Bevertning og utlodning.
Lokal kontaktperson: 
Kai Robert Hansen
Mobil: 45420008
Forrige artikkelProblemet med en “demilitarisert palestinsk stat”
Neste artikkelConrad Myrland i MIFF Gjøvik: Krystallnatten er nær oss
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.