Israelske ungdommer i MIFF Bergen: Våre historier

Onsdag 15. februar 2017 kl. 19:00 inviterer MIFF Bergen til åpent møte i Bergen rådhus med foredrag av Aviad Hudady og Eden Eini fra StandWithUs i Israel.
De israelske ungdommene Aviad Hudady og Eden Eini deltar på ungdomskonferansen.
OBS: Endring av foredragsholder. Det tidligere planlagte foredraget med Tor-Bjørn Nordgaard utsettes.
I stedet får vi besøk av de to ungdommene Aviad Hudady og Eden Eini fra organisasjonen StandWithUs i Israel.
Etter invitasjon fra MIFF skal de delta på MIFFs ungdomskonferanse på Gardermoen helgen 17. til 19. februar. De vil besøke flere av MIFFs lokalforeninger i dagene før ungdomskonferansen.
Her kan du lese om Aviad og Eden:
Aviad Hudady.
Aviad Hudady.
Aviad Hudady ble født og vokste opp i Beersheba, den største byen i det sørlige Israel. Han kommer fra en ortodoks jødisk familie. Etter militærtjenesten har han blant annet produsert flere TEDx-arrangementer. Han jobber nå for en radiostasjon og som markedsførings- og PR-sjef for et teater. I tillegg studerer han Geografi og om Midtøsten sammen med muslimer og kristne på Ben Gurion-universitetet i Beersheba. Han har deltatt i StandWithUs’ prestisjefylte “Israel Fellowship program of Public Diplomacy and Israel Education”. På fritiden liker Aviad å spille piano og gitar.
Eden Eini.
Eden Eini.
Eden Eini er fra landbyen Katzir, som ligger i Wadi Ara-området i det nordlige Israel der det er mange arabiske byer og landsbyer. Det har gitt henne verdifull lærdom om sameksistens med sine arabiske naboer. Eden har vært speider i mange år. Hun har også vært spesielt engasjert for å hjelpe ungdommer med spesielle behov.
Etter militæret, hvor hun var tilknyttet fallskjermjegeravdelingen, jobbet hun i fire år som utdanningsrådgiver for barn. Hun har studert ved Oranim Academic College og er nå ansatt der som utdanningskoordinator på den internasjonale skolen deres. Eden har nylig fullført StandWithUs’ utdanningsprogram “Israel Fellowship program and Israel Education”.
Sted: Kantina i Bergen rådhus.
Velkommen! Ta med venner og kjente til et spennende foredrag!
Kontaktperson: Frode F. Jacobsen
E-post: jacobsen.frode@gmail.com

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise