Tor-Bjørn Nordgaard i MIFF Oslo: Israel – drømmepartner og terrormål

Tirsdag 25. oktober kl. 19:00 inviterer MIFF Oslo til åpent møte med foredrag av Tor-Bjørn Nordgaard på Majorstuen seniorsenter.

Tor-Bjørn Nordgaard holder foredrag i MIFF Grenland. (Foto: Skjermdump fra YouTube)
Tor-Bjørn Nordgaard holder foredrag i MIFF Grenland. (Foto: Skjermdump fra YouTube)
Mens Israels fiender truer med utslettelse, er landet en ettertraktet partner for samarbeid om sikkerhet, teknologi og økonomi – både i nærområdet og utover i verden.
Kom og hør et aktuelt foredrag om Israels situasjon.
Tor-Bjørn Nordgaard har de siste årene vært ansatt i MIFF som journalist for nettsiden MIFF.no og redaktør for MIFFs avis Midtøsten i Fokus.
Tittelen på foredraget: Israel – drømmepartner og terrormål.
Generelt om møtene i MIFF Oslo:
Vi samles normalt siste tirsdag hver måned i vårt faste lokale på Majorstuen og sier ifra i god tid hvis det blir endringer. Dørene åpnes kl. 18:00 for sosialt samvær og servering av kaffe/te, kaker og frukt. Det vil fra tid til annen være besøk av personer/firmaer som selger produkter relatert til Israel og jødisk kultur.
Selve møtet med foredrag begynner kl. 19:00.
Vi tar 50 kroner i inngangspenger for å dekke inn for leie av lokale, innkjøp av det vi serverer + en bok til utlodning.
Møteansvarlig: Kjetil Ravn Hansen, leder av MIFF Oslo
epost: kjetil@miff.no
Mobil: 97693719
Forrige artikkelJens Jorde i MIFF Oslo: Israel – økonomisk og teknologisk mirakel
Neste artikkelTo politioffiserer hardt skadet i knivangrep i Jerusalem
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.