Geir Knutsen i MIFF Lister: Fra FN-soldat i Libanon til ansatt i MIFF

Mandag 7. november kl. 19:00 inviterer MIFF Lister til åpent møte med foredrag av Geir Knutsen i Farsund kino.

Geir Knutsen ble ansatt i MIFF på fulltid fra januar 2016. Hans forbindelse og kjennskap til Israel og Midtøsten startet i mai 1984 da han var 20 år gammel og kom til Libanon som soldat for å gjøre tjeneste i FN-styrken UNIFIL.  I foredraget får vi høre hans historie og hvorfor han som ateist støtter Israel. 
Tema for foredraget er: Fra FN-soldat i Libanon til ansatt i MIFF.
Velkommen på MIFF-møte!
Servering: Kaffe og hjemmebakt.
Utlodding av Israel-tur. Trekning 9. november!
Gratis inngang.
Møteansvarlig: Astrid Salvesen Shwartz, styreleder MIFF Lister
E-post: astrid.07.10@gmail.com
Mob.: 91780647
Forrige artikkelEivind Haaland i MIFF Kristiansand: Mediedekningen av Israel – kan noe gjøres/hva kan gjøres?
Neste artikkelFNs sikkerhetsråd møtes fredag for å kritisere israelske bosetninger
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.