Odd Myrland i MIFF Grenland: Jødehatets teknikker

Torsdag 27. oktober kl. 19:00 inviterer MIFF Grenland til åpent møte med foredrag av Odd Myrland på Høgskolen i Sørøst-Norge.

Odd Myrland (Foto: MIFF)
Odd Myrland (Foto: MIFF)
Odd Myrland har vært redaktør av Med Israel for freds medlemsavis Midtøsten i fokus gjennom 22 år. Han holder ofte foredrag der han orienterer om Israel, det jødiske folk og forholdene i Midtøsten. På dette møtet vil han ta for seg et tema som ikke bare er av historisk interesse, men som også er høyaktuelt i vår tid: Jødehatet. Det blir anledning til å stille spørsmål og komme med kommentarer.
Tittel på foredraget: Jødehatets teknikker.
Hjertelig velkommen!
Ta med venner og kjente til et interessant møte!
Dørene åpner kl. 18.30. Servering av kaffe og kake.
Kontaktperson for styret:
Arne Øystein Rambekk, leder MIFF Grenland
Mobil: 35559711
E-post: orambekk@online.no
Forrige artikkelIsraelsk F-16-pilot omkom i flyulykke
Neste artikkelAbbas fritar kritisk offiser fra fengselsstraff dersom han går av
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.