De jødiske veiviserne Tali og Yuval i MIFF Oslo

Tirsdag 13. desember kl. 19:00 inviterer MIFF Oslo til åpent møte med foredrag av Tali og Yuval på Majorstuen.

Tali og Yuval.
Tali og Yuval.

Tali og Yuval er jødiske veivisere for skoleåret 16/17. De jobber dette året med å reise rundt på norske skoler for å fortelle om norsk-jødisk liv og historie. I tillegg snakker de med elevene om mer generelle temaer som fordommer, identitet, mangfold og narrativ. De er begge 20 år gamle og har vokst opp i Oslo med tverrkulturell identitet. De kommer til MIFF for å snakke om sine erfaringer fra skolene de har besøkt.

Generelt om møtene i MIFF Oslo:
Vi samles normalt siste tirsdag hver måned i vårt faste lokale på Majorstuen og sier ifra i god tid hvis det blir endringer.
Dørene åpnes kl. 18:00 for sosialt samvær og servering av kaffe/te, kaker og frukt. Det vil fra tid til annen være besøk av personer/firmaer som selger produkter relatert til Israel og jødisk kultur.
Selve møtet med foredrag begynner kl. 19:00.
Vi tar 50 kroner i inngangspenger for å dekke inn for leie av lokale, innkjøp av det vi serverer + en bok til utlodning.
Møteansvarlig: Kjetil Ravn Hansen, leder i MIFF Oslo.
E-post: kjetil@miff.no
Mobil: 45244598
Forrige artikkelTrondheim gjorde ulovlig og diskriminerende vedtak om Israel-boikott
Neste artikkelLieberman er villig til å stanse bygging utenfor eksisterende bosetningsblokker
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.