Kari Fure i MIFF Kristiansand: Kristnes situasjon i arabiske land

Tirsdag 6. desember kl. 19:00 inviterer MIFF Kristiansand til åpent møte med foredrag av Kari Fure i Oddernes menighetshus.

Dagen-redaktør Kari Fure. (Foto: Dagen)
Dagen-redaktør Kari Fure. (Foto: Dagen)
Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!
Kari Fure er redaktør i avisen Dagen. Hun har ofte reist til Midtøsten og kjenner godt til situasjonen for de kristne i området.
I artiklene sine har hun omtalt den brutale forfølgelsen de kristne i arabiske land har blitt utsatt for de siste årene.
Når dette er et aktuelt tema for MIFF, er årsaken først og fremst fordi jødene gjennom historien har blitt behandlet på omtrent samme måte som de kristne nå blir behandlet i arabiske land.
Dersom Norsk Folkehjelp, SV, Mellomkirkelig råd og flere andre organisasjoner får ønskene sine oppfylt, vil jødene miste lille Israel, og dermed igjen bli utsatt for den samme forfølgelsen som de kristne utsettes for i dag.
Tittel på foredraget: De kristnes situasjon i arabiske land
MIFF Kristiansand har ny fast møtedag på tirsdager. Dørene åpner kl. 18:30 med kaffe og litt å bite i. 
Kl. 19:00 begynner selve møtet med informasjon og kveldens taler.
 
Dette møtet finner sted i Oddernes menighetshus som er et lokale som vi håper å kunne bruke i mange år. 
Oddernes menighetshus ligger like ved Oddernes kirke og Universitetet i Agder. Det er god plass for parkering av biler, og en av byens mest brukte buss-linje har holdeplass like ved.
På dette møtet skal vi også feire den jødiske høytiden Hanukkah.
Inngang koster kr. 75,-. Det inkluderer enkel servering.
Vi selger lodd med fine premier.
Velkommen!
Møteansvarlig: Gabriel Edland, leder MIFF Kristiansand
E-post: gabriel@miff.no
Tlf. 40 41 42 98
Forrige artikkelEtterlyser svar fra alle som ivrer for Palestina
Neste artikkelUD vil undersøke om Trondheims boikottvedtak er lovlig
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -