Conrad Myrland i Førde: Hva kan vi gjøre med det falske bildet av Israel?

Onsdag 15. februar kl. 19.00 inviterer MIFF til åpent møte i Utstillingssalen på Førdehuset (Angedalsv. 5, Førde). Daglig leder og nettredaktør Conrad Myrland holder foredrag.
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, taler på MIFF Forum i oktober 2015. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard).
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

For første gang avholder Med Israel for fred (MIFF) et åpent møte i Sogn og Fjordane. Ta med venner og familie for å høre foredrag av Conrad Myrland i Førdehuset onsdag 15. februar kl. 19-21. Gratis kaffe og isvann, salg av mat i kulturhusets kafé.

Myrland har vært daglig leder i MIFF siden 2007 og nettredaktør siden 2001. I foredraget avslører Myrland det falske bildet som blir tegnet av Israel i norske medier og forteller hva MIFF gjør for å korrigere bildet.

Kontaktperson: Conrad Myrland, mob. 41 17 67 80.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelCecilie Hellestveit i MIFF Grenland: Israel og folkeretten
Neste artikkelTromsø må si nei til Mads Gilberts boikottforslag
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise