Conrad Myrland i Førde: Hva kan vi gjøre med det falske bildet av Israel?

Onsdag 15. februar kl. 19.00 inviterer MIFF til åpent møte i Utstillingssalen på Førdehuset (Angedalsv. 5, Førde). Daglig leder og nettredaktør Conrad Myrland holder foredrag.

Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, taler på MIFF Forum i oktober 2015. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard).

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

For første gang avholder Med Israel for fred (MIFF) et åpent møte i Sogn og Fjordane. Ta med venner og familie for å høre foredrag av Conrad Myrland i Førdehuset onsdag 15. februar kl. 19-21. Gratis kaffe og isvann, salg av mat i kulturhusets kafé.

Myrland har vært daglig leder i MIFF siden 2007 og nettredaktør siden 2001. I foredraget avslører Myrland det falske bildet som blir tegnet av Israel i norske medier og forteller hva MIFF gjør for å korrigere bildet.

Kontaktperson: Conrad Myrland, mob. 41 17 67 80.

Forrige artikkelCecilie Hellestveit i MIFF Grenland: Israel og folkeretten
Neste artikkelTromsø må si nei til Mads Gilberts boikottforslag
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.