Lars Akerhaug i MIFF Hallingdal: Skal kristne utryddes i Midt-Østen, uten reaksjon fra kirkene i Europa?

Lars Akerhaug. (Foto: Privat)
Lars Akerhaug. (Foto: Privat)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Lars Akerhaug (f. 1981) er forfatter og journalist for Minerva. Han har bakgrunn fra blant annet VG og Aftenposten. Han var tidligere en Palestina-aktivist, men har nå mye større forståelse for Israels sak. Lars Akerhaug har de siste årene framstått som en av Norges fremste eksperter på radikale islamister. Han har skrevet bøkene Norsk Jihad (2013), En norsk terrorist (2015) og høsten 2016 ga han ut boken Siste jul i Kairo, en fortelling om de kristne i Midtøsten.
Tittel på foredraget: Skal kristne utryddes i Midt-Østen, uten reaksjon fra kirkene i Europa? 
 
Inngang kr. 100.- inkl. servering.
Velkommen!
Kontaktperson: 
Hallgrim Berg, sekretær i MIFF Hallingdal.
Mobil: 91551455.
 


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag