Ben-Dror Yemini i MIFF Stavanger: Løgnindustrien mot Israel

  Mandag 7. januar kl. 19:00 inviterer MIFF Stavanger til åpent møte med foredrag av Ben-Dror Yemini i Salem, Bergelandsgata 38, Stavanger.
  Ben-Dror Yemini. (Foto: MIFF)
  Ben-Dror Yemini. (Foto: MIFF)
  Laster kart ....
  mandag 7. januar 2019 kl. 19:00
  Stavanger
  Gateadresse: Bergelandsgata 38
  Navn på lokalet: Salem

  Mandag 7. januar 2019 får vi et gjensyn med den israelske journalisten og forfatteren Ben-Dror Yemini. Forrige gang besøkte han MIFF Forum i Oslo i forbindelse med MIFFs utgivelse av den norske versjonen av boken hans “Løgnindustrien”.

  Ben-Dror Yemini har arbeidet som journalist i Israel siden 1984 for avisene Ma’ariv og Yedioth Aharonoth.

  Løgnindustrien av Ben-Dror Yemini blir utgitt av MIFF i oktober 2015.
  Løgnindustrien av Ben-Dror Yemini blir utgitt av MIFF i oktober 2015.

  Du kan lese denne artikkelen på norsk fordi det er Israel-venner som støtter MIFFs arbeid med kontingent og gaver. Klikk her for å bli med på laget! 

  Tittel på foredraget: Løgnindustrien mot Israel.

  Generelt om møter i MIFF Stavanger:

  Møtetiden i MIFF Stavanger er kl. 19:00. Møtene finner sted i Salem, Bergelandsgata 38, Stavanger. Vi leier en sal i 2. etasje med bord. Heis er tilgjengelig. Det er få parkeringsplasser rundt lokalet.
  Er dere flere i bilen går det an å sette av passasjerene rett utenfor. Salem ligger bare noen minutters gange fra parkeringsplassen på Jernbanelokket. Der regner vi med at det alltid er nok plass.
  Ta gjerne med litt mat og en gevinst eller to til utlodningen. En viktig del av møtet er pausen, kaffe- eller tekoppen og praten rundt bordene.
  Inviter gjerne noen med deg, og vær hjertelig velkommen!

  Kontaktperson:
  Odd Myrland, styreleder MIFF Stavanger
  Mobil: 95886977
  E-post: myod@online.no

  Forrige artikkelMinnemarkering for jødiske flyktninger fra arabiske og muslimske land: Hvordan 3000 års jødisk historie ble borte over natten
  Neste artikkelBjarte Bjellås i MIFF Grenland: Med Hamas som nærmeste nabo
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -