Bjarte Bjellås til Alta: Den andre siden av Gaza – foredraget Israel-haterne ikke vil du skal se.

  MIFF ønsker velkommen til et åpent møte i Alta mandag 24. januar kl. 18, med MIFFs journalist Bjarte Bjellås som foredragsholder.
  MIFFs journalist Bjarte Bjellås.
  MIFFs journalist Bjarte Bjellås.
  Laster kart ....
  mandag 24. januar 2022 kl. 18:00
  Alta
  Gateadresse: Løkkeveien 61
  Navn på lokalet: Scandic Alta

  MIFF ønsker velkommen til et åpent møte i Alta mandag 24. januar kl. 18, med MIFFs journalist Bjarte Bjellås som foredragsholder.
  I tillegg til foredraget håper vi at det vil være mulig å sette sammen et interimstyre for mulig etablering av et lokallag i Alta – vårt første i Finnmark!

  Sted: Scandic Alta, Løkkeveien 61.

  Tema: Den andre siden av Gaza – foredraget Israel-haterne ikke vil du skal se.

  Hvordan kan anti-israelske organisasjoner fortsette å omtale Gazastripen som et en «konsentrasjonsleir», «ghetto» og «ulevelig», når nye luksushoteller, kjøpesentre og supermarkeder stappfulle av varer stadig åpner opp?
  I dette foredraget – rikt på bilder og videoer som innbyggere på Gaza selv har publisert i sosiale medier – får du et annet inntrykk av Gazas levekår enn hva du vanligvis får servert gjennom medier og organisasjoner.

  Bjarte Bjellås har vært journalist for MIFF siden 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

  Gratis adgang.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise