Bli med MIFF Hamar på tur til Jødisk Museum og Holocaust-markering!

  MIFF Hamar ønsker velkommen til en guidet omvisning på Jødisk museum i Oslo på Holocaustdagen mandag 27. januar. Vi skal også delta på Holocaust-markeringen på Akershuskaia.
  Jødisk Museum Oslo. (Foto: Facebook)
  Laster kart ....
  mandag 27. januar 2020 kl. 13:00
  Oslo
  Gateadresse: Calmeyers gate 15B
  Navn på lokalet: Jødisk Museum Oslo

  Deltakerne kommer seg til museet på egen hånd, men informasjon om reise med tog for MIFFere fra Hamar-området kan du få ved påmelding.

  Adressen til museet er: Calmeyersgate 15 B, 0183 OSLO (Tlf.: 22208400). Det blir en times omvisning i museet fra kl. 13.00.

  Etter museumsbesøket drar vi til HL-senterets markering av Den internasjonale Holocaustdagen på Akershuskaia kl. 15.00. Herfra seilte det tyske lasteskipet Donau ut med 532 norske jøder i november 1942.

  Fra rundt kl. 15:45 blir det servering av suppe på Artilleriloftet på Akershus festning. Der vil tre generasjoner jøder i Norge delta i samtale med Mona Levin, jødisk journalist, forfatter, skuespiller og teaterkritiker. Vi får også et musikalsk innslag.

  Pris: Din egen reise + museumsbillett.
  Opplegget er åpent for alle MIFF-medlemmer og andre interesserte fra andre kanter av landet, men vi ber om at du registrerer din påmelding.

  Vil du være med? Påmelding innen lørdag 20. januar til Sidsel på mobil 41145306, eller Marit på mobil 90136304.

  Velkommen!

  Forrige artikkelUng i Israel – Besøk av to israelske ungdommer i MIFF Bergen
  Neste artikkelLynn Feinberg i MIFF Drammen: Skygger fra fortiden
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.