Bli med på eksklusiv direktetur i Jerusalem 9. august

  Det er en stor glede for MIFF å presentere en helt ny måte å oppleve Israel på og tross koronaen kunne vandre rundt i Jerusalems gyldne gater. Du kan nå få være med på direkten til flere av Jerusalems meste kjente steder og oppleve gamlebyen i Jerusalems hovedstad med din egen guide. Dette er et [...]
  Jerusalem LIVE. Innfelt: Yoni Zierler (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
  Jerusalem LIVE. Innfelt: Yoni Zierler (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
  Kart utilgjengelig
  søndag 9. august 2020 kl. 15:00
  Gateadresse:
  Navn på lokalet:

  Det er en stor glede for MIFF å presentere en helt ny måte å oppleve Israel på og tross koronaen kunne vandre rundt i Jerusalems gyldne gater.

  Du kan nå få være med på direkten til flere av Jerusalems meste kjente steder og oppleve gamlebyen i Jerusalems hovedstad med din egen guide.

  Dette er et eksklusivt tilbud til kun 50 personer, hvor den fremragende og profesjonelle guiden Yoni Zierler tar oss gjennom det jødiske kvarteret og til Vestmuren (“klagemuren”).
  Yoni er en engasjerende guide og snakker et tydelig amerikansk-engelsk. Han arbeider for den velkjente organisasjonen StandWithUs, som har en vært en viktig samarbeidspartner for MIFF i flere år. Siden 2016 har han vært fast guide for MIFFs ungdomsturer til Israel.

  Pris: KUN 99 kroner.

  Zoom-lenke blir sendt ut via e-post til de som har betalt.

  Gå inn her for å kjøpe billett!  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise