Bli med på eksklusiv direktetur i Jerusalem 9. august

  9. august kl. 15 tar den erfarne og dyktige guiden Yoni Zierler oss med på eksklusiv Zoom-tur i gamlebyen i Jerusalem. Begrenset antall plasser!
  Jerusalem LIVE. Innfelt: Yoni Zierler (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
  Jerusalem LIVE. Innfelt: Yoni Zierler (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Kart utilgjengelig
  søndag 9. august 2020 kl. 15:00
  Gateadresse:
  Navn på lokalet:

  Det er en stor glede for MIFF å presentere en helt ny måte å oppleve Israel på og tross koronaen kunne vandre rundt i Jerusalems gyldne gater.

  Du kan nå få være med på direkten til flere av Jerusalems meste kjente steder og oppleve gamlebyen i Jerusalems hovedstad med din egen guide.

  Dette er et eksklusivt tilbud til kun 50 personer, hvor den fremragende og profesjonelle guiden Yoni Zierler tar oss gjennom det jødiske kvarteret og til Vestmuren (“klagemuren”).
  Yoni er en engasjerende guide og snakker et tydelig amerikansk-engelsk. Han arbeider for den velkjente organisasjonen StandWithUs, som har en vært en viktig samarbeidspartner for MIFF i flere år. Siden 2016 har han vært fast guide for MIFFs ungdomsturer til Israel.

  Pris: KUN 99 kroner.

  Zoom-lenke blir sendt ut via e-post til de som har betalt.

  Gå inn her for å kjøpe billett!

  Forrige artikkelVelkommen til Israelkonferansen 2021 på Scandic Fornebu
  Neste artikkelMIFFs gratis ungdomskonferanse 2021
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Organisasjonssekretær i Med Israel for fred (MIFF), medlem av MIFFs hovedstyre og leder i MIFF Oslo.