Christy Anastas i MIFF Oslo: Forfølgelse av palestinske kristne på Vestbredden og Gaza

  Tirsdag 24. september kl. 19:00 inviterer MIFF Oslo til åpent møte med foredrag av Christy Anastas på Majorstuen i Oslo. OBS: Annet lokale enn vanlig! Den nøyaktige adressen er Slemdalsveien 3A.
  Christy Anastas. (Foto: Privat)
  Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!
  Laster kart ....
  tirsdag 24. september 2019 kl. 19:00
  Oslo
  Gateadresse: Slemdalsveien 3A
  Navn på lokalet: Slemdalsveien 3A

  Christy Anastas ble født og vokste opp i Betlehem på Vestbredden. Hun har førstehåndskjennskap til den religiøse og politiske forfølgelsen som de palestinske selvstyremyndighetene står bak. Hun er nemlig politisk flyktning og bosatt i Storbritannia.

  Høsten 2019 vil hun holde en rekke foredrag i MIFFs lokalforeninger. Hun ønsker å dele sin kunnskap og erfaring for å skape et mer balansert bilde av konflikten mellom palestinere og israelere. Hennes største håp og ønske er at det vil bli en ekte fred mellom de to partene.

  I foredraget vil Anastas fokusere på forfølgelse av palestinske kristne på Vestbredden og Gaza spesielt, og følgene for religiøse minoritetsgrupper i andre deler av den islamske verden generelt. Anastas vil også presentere forslag til løsninger og måter man kan bygge broer mellom palestinere og israelere.

  Tittel på foredraget: Forfølgelse av palestinske kristne på Vestbredden og Gaza.

  Velkommen!

  OBS: Dette møtet arrangeres på et annet sted enn der vi vanligvis møtes!

  Generelt om møter i MIFF Oslo:
  Vi samles normalt siste tirsdag hver måned.
  Dørene åpnes kl. 18:00 for sosialt samvær. Selve møtet begynner kl. 19:00.
  Inngangspenger: 50 kroner. Betales med Vipps eller kontanter.

  Kontaktperson i MIFF Oslo:
  Kjetil Ravn Hansen (styreleder)
  E-post: kjetil@miff.no
  Mobil: 45244598

  Forrige artikkelChristy Anastas i MIFF Bergen: Forfølgelse av palestinske kristne på Vestbredden og Gaza
  Neste artikkelSuzanne Aabel i MIFF Asker: Det norske jødehatet
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -