Christy Anastas i MIFF Trondheim: Forfølgelse av palestinske kristne på Vestbredden og Gaza

  Onsdag 25. september kl. 19:00 inviterer MIFF Trondheim til åpent møte med foredrag av Christy Anastas i Hornemansgården, Kongens gate 7, Trondheim.
  Christy Anastas. (Foto: Privat)
  Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!
  Laster kart ....
  onsdag 25. september 2019 kl. 19:00
  Trondheim
  Gateadresse: Kongens gate 7
  Navn på lokalet: Hornemansgården

  Christy Anastas ble født og vokste opp i Betlehem på Vestbredden. Hun har førstehåndskjennskap til den religiøse og politiske forfølgelsen som de palestinske selvstyremyndighetene står bak. Hun er nemlig politisk flyktning og bosatt i Storbritannia.

  Høsten 2019 vil hun holde en rekke foredrag i MIFFs lokalforeninger. Hun ønsker å dele sin kunnskap og erfaring for å skape et mer balansert bilde av konflikten mellom palestinere og israelere. Hennes største håp og ønske er at det vil bli en ekte fred mellom de to partene.

  I foredraget vil Anastas fokusere på forfølgelse av palestinske kristne på Vestbredden og Gaza spesielt, og følgene for religiøse minoritetsgrupper i andre deler av den islamske verden generelt. Anastas vil også presentere forslag til løsninger og måter man kan bygge broer mellom palestinere og israelere.

  Tittel på foredraget: Forfølgelse av palestinske kristne på Vestbredden og Gaza.

  Foredraget holdes på engelsk. Vi vil forsøke å ordne tolkning til norsk i et naborom eller i et hjørne av møterommet.

  Generelt om møter i MIFF Trondheim:
  Gratis inngang og enkel servering.
  Utlodning og salg av varer fra Israel og MIFFs bøker. Kan betales med kontanter eller Vipps.
  Velkommen!

  Kontaktperson i MIFF Trondheim:
  Geir Knutsen
  E-post: geir@miff.no
  Mobil: 93056405.

   

  Forrige artikkelSuzanne Aabel i MIFF Asker: Det norske jødehatet
  Neste artikkelChristy Anastas i MIFF Sunnhordland: Forfølgelse av palestinske kristne på Vestbredden og Gaza
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -