Conrad Myrland på Kongsberg: Det falske bildet av Israel og hva du kan gjøre

  Torsdag 22. november kl. 19 holder Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, foredrag på åpent møte i Kongsberg rådhus, Mosebekksalen (Kirkegata 1). Vi stifter også ny lokalforening denne kvelden.
  Conrad Myrland er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred. (Foto: MIFF)
  Conrad Myrland er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred. (Foto: MIFF)
   
  Israel er 71 år! Gi din støtte til jubilanten og ta avstand fra de som vil boikotte, ødelegge og utslette! Det er MIFFs medlemmer som gir deg gratis og annonsefrie oppdateringer på miff.no. Bli med på laget!
  Klikk her  for å bli medlem av MIFF for kun fra kr. 4,- per uke


  Laster kart ....
  torsdag 22. november 2018 kl. 19:00
  Kongsberg
  Gateadresse: Kirkegata 1
  Navn på lokalet: Kongsberg rådhus

  I august 2018 arrangerte MIFF historiens første møte på Kongsberg. Det var stor oppslutning da Hallgrim Berg og Jens Jorde holdt foredrag. Torsdag 22. november planlegger vi å følge opp suksessen med å etablere en lokalforening av MIFF i Kongsberg og omegn.

  I forkant av stiftelsesmøtet holder Conrad Myrland, daglig leder i MIFF foredrag. Tittel: Det falske bildet av Israel og hva du kan gjøre.

  Conrad Myrland er en av de fremste kritikerne av norske mediers Israel-dekning. Han har vært nettredaktør for MIFF siden 2001 og daglig leder på fulltid fra 2007. I foredraget viser Myrland hvilke falske inntrykk store deler av det norske folk sitter med, hvordan inntrykket er skapt, og hva vi kan gjøre for å rette opp situasjonen.

  Det blir tatt opp kollekt til å dekke utgiftene.

  Forrige artikkelOlav Vidar Landsverk i MIFF Sunnmøre: Den norske antisionistiske kirke
  Neste artikkelBjarte Bjellås i MIFF Oslo: Med Hamas som nærmeste nabo
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.