David Weinberg i MIFF Oslo: Hvordan vinne kampen mot BDS

  Tirsdag 28. august kl. 19:00 inviterer MIFF Oslo til åpent møte med foredrag av David Weinberg på hotell Thon Conference, Universitetsgaten 26, Oslo.
  David M. Weinberg. (Foto: www.davidmweinberg.com)
  David M. Weinberg. (Foto: www.davidmweinberg.com)
  GRIP SJANSEN!
  De nye som blir medlem og betaler kontingent innen 31. mars mottar boken Hvorfor Israel? (verdi 298,-) som gratis premie. Ta to minutt, klikk her og registrer deg nå.
  Laster kart ....
  tirsdag 28. august 2018 kl. 19:00
  Oslo
  Gateadresse: Universitetsgaten 26
  Navn på lokalet: Thon Conference

  OBS! Endring av møtested!

  David Weinberg skriver fast i avisene Jerusalem Post og Israel Hayom om diplomati og forsvar. Han er grunnlegger, visepresident og seniorforsker ved Jerusalem Institute for Strategic Studies (JISS), Israels konservative tenketank innen sikkerhet, og direktør for den israelske avdelingen av Centre for Israel and Jewish Affairs (CIJA) i Canada.

  Etter å ha flyttet til Israel fra Canada for 30 år siden har han hatt en rekke offentlige stillinger, deriblant senior rådgiver for visestatsminister Natan Sharansky og koordinator for Globalt forum mot antisemittisme på statsministerens kontor. Han har vært talsmann for Begin-Sadat Center for Strategic Studies (BESA) ved Bar-Ilan universitet og for Herzliya Conference on National Security. I tillegg har han vært senior rådgiver for The Tikvah Fund i Israel.

  De over 500 publikasjonene han har skrevet kan leses på nettsidene davidmweinberg.com og jiss.org.il, på Facebook eller på Twitter.

  David Weinberg er en engasjerende foredragsholder som taler til både et jødisk- og et ikke-jødisk publikum i Israel, USA og Canada om internasjonal politikk, israelsk diplomati og forsvarsstrategi, etterretning og andre relaterte temaer.

  Han har tidligere besøkt Norge. Søndag 2. juni 2013 holdt han foredrag på MIFFs Israel-konferanse i Trøndelag. Noen dager senere roste han MIFFs arbeid i artikler publisert hos Jerusalem Post og Israel Hayom.

  Tittel på foredraget: Hvordan vinne kampen mot BDS.

  --- Artikkelen fortsetter under annonsen ---

  Velkommen!

  Generelt om møter i MIFF Oslo:
  Vi samles normalt siste tirsdag hver måned.
  Dørene åpnes kl. 18:30 for sosialt samvær og servering av kaffe/te. Det vil fra tid til annen være besøk av personer/firmaer som selger produkter relatert til Israel og jødisk kultur.
  Selve møtet med foredrag begynner kl. 19:00.
  Vi tar 50 kroner i inngangspenger for å dekke inn for leie av lokale, innkjøp av det vi serverer + en bok til utlodning.

  Kontaktperson MIFF Oslo:
  Styreleder Kjetil Ravn Hansen.
  E-post: kjetil@miff.no
  Mobil: 45244598

  DEL
  Forrige artikkelConrad Myrland i Sauda: Det falske bildet av Israel og hva du kan gjøre
  Neste artikkelConrad Myrland i MIFF Ringerike: Hvorfor skoleelever bør droppe årets Operasjon Dagsverk
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.