David Weinberg i MIFF Oslo: Hvordan vinne kampen mot BDS

  Tirsdag 28. august kl. 19:00 inviterer MIFF Oslo til åpent møte med foredrag av David Weinberg i Håndverkeren kurs- og konferansesenter, Rosenkrantz gate 7.
  David M. Weinberg. (Foto: www.davidmweinberg.com)
  David M. Weinberg. (Foto: www.davidmweinberg.com)
  Laster kart ....
  tirsdag 28. august 2018 kl. 19:00
  Oslo
  Gateadresse: Rosenkrantz gate 7
  Navn på lokalet: Håndverkeren kurs- og konferansesenter

  Israelsk-kanadiske David Weinberg er visepresident og en av grunnleggerne av tenketanken Jerusalem Institute for Strategic Studies. Han var i mange år talsperson for Begin-Sadat Center for Strategic Studies (BESA) ved universitetet Bar-Ilan i Ramat Gan, Israel.

  Weinberg omtaler seg selv som talsperson, taleskriver, spaltist og lobbyist. Han er en skarp kritiker av Israels kritikere og post-sionistiske trender i Israel.

  I sin faste kommentarspalte for Israels største avis Israel Hayom og Israels største engelsk-språklige avis Jerusalem Post plasserer David Weinberg seg normalt på moderat høyreside i israelsk politikk.

  Han er en engasjerende foredragsholder som taler til både et jødisk- og et ikke-jødisk publikum i Israel, USA og Canada om temaer som internasjonal politikk, strategiske emner i Midtøsten, israelsk diplomati og forsvarsstrategi, etterretning med flere.

  Søndag 2. juni 2013 holdt han foredrag på MIFFs Israel-konferanse i Trøndelag. Noen dager senere roste han MIFFs arbeid i artikler publisert hos Jerusalem Post og Israel Hayom.

  Angående møterom: Se navnet på skjermen ved inngangen.

  Velkommen!

  Generelt om møter i MIFF Oslo:
  Vi samles normalt siste tirsdag hver måned.
  Dørene åpnes kl. 18:30 for sosialt samvær og servering av kaffe/te. Det vil fra tid til annen være besøk av personer/firmaer som selger produkter relatert til Israel og jødisk kultur.
  Selve møtet med foredrag begynner kl. 19:00.
  Vi tar 50 kroner i inngangspenger for å dekke inn for leie av lokale, innkjøp av det vi serverer + en bok til utlodning.

  Kontaktperson MIFF Oslo:
  Styreleder Kjetil Ravn Hansen.
  E-post: kjetil@miff.no
  Mobil: 45244598

  DEL
  Forrige artikkelConrad Myrland i Sauda: Det falske bildet av Israel og hva du kan gjøre
  Neste artikkelConrad Myrland i MIFF Ringerike: Hvorfor skoleelever bør droppe årets Operasjon Dagsverk
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.