Einat Wilf og Adi Schwartz i Zoom-møte: Krigen for å vende tilbake

  Sett av tid onsdag 20. mai kl. 18-19.
  Einat Wilf og Adi Schwartz.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!
  Kart utilgjengelig
  onsdag 20. mai 2020 kl. 18:00
  Gateadresse:
  Navn på lokalet:

  Onsdag 20. mai kl. 18-19 avholder MIFF et Zoom-møte for betalende medlemmer med Einat Wilf og Adi Schwartz. Dette blir en digital boklansering av boken Krigen for å vende tilbake, som MIFF utgir i mai.
  Lenke til videokonferansen på Zoom: https://us02web.zoom.us/j/85326189628

  EINAT WILF er en tidligere israelsk politiker som var medlem av Knesset for Uavhengighetspartiet og Arbeiderpartiet. Hun er en fremstående og inn­ytelsesrik stemme i det israelske offentlige ordskiftet.

  ADI SCHWARTZ er en israelsk forsker og forfatter. Hans arbeid fokuserer på den arabisk-israelske kon­ikten, Israels historie og aktuell politikk.

  Krigen for å vende tilbake har hindret en løsning på konflikten mellom israelere og arabere. Konfl­ikten vil ikke ta slutt før palestinerne aksepterer at de ikke har noen «rett til å vende tilbake».

  I 1948 forsøkte lokale arabere og arabiske stater å kvele den jødiske staten i fødselen. Som et resultat av krigen ble 700.000 palestinere fl­yktninger. Mer enn 70 år senere krever palestinerne at millioner av deres etterkommere skal ha rett til å fl­ytte inn i Israel.

  I Krigen for å vende tilbake forklarer forfatterne hvordan tanken om «rett til å vende tilbake» oppsto, og hvordan FN gjennom UNRWA skapte et permanent flyktningproblem i stedet for å løse det. Boken viser at palestinernes krav ikke har noe juridisk grunnlag. Dersom USA, FN og EU gjør dette klart overfor palestinerne, vil det fremme fred og være til beste for begge parter.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise